Neitsytperunafestivaali Turussa 16.-17.6.2017

Kuvia

Tässä Neitsytperunafestivaalin 2017 piharuoka-annokset.

Keittiömestareitten annos: paneroitua kuoretta eli norssia ja varhaisperunasalaattia.

Ravintola Aunen annos: kanarialaisia ryppyperunoita, härkäkompottia ja mojo-kastiketta. Kompotista tulee myös kasvisversio.

Panimoravintola Koulun annos: sokerisuolattua halsterikirjolohta, sitrusneitsytperunaa ja kuusenkerkkämajoneesia.

Jälkiruokala Xoco’s tarjoaa viimevuotiseen tapaan neitsytperunajälkiruoan: imellettyä perunaa kinuskileivokessa tillijäätelön kera. Ravintola tuo myös suolaisen vaihtoehdon, perunapita-kebabin

Kustavin Kipinän annokset on koottu leipomo Grynin rieskalle. Toisessa on savulohta, karamellisoitua sipulia, lime-creme fraichea ja perunakurkkualaattia. Toisessa on lohen tilalla siitakesientä.

Hus Lindmanin annoksessa on hauki-lohimureketta, neitsytperunaa ja mummnkurkkumajoneesua.

Ravintola Chic tarjoaa kahta annosta. Toisessa on lohipastramia ja toisessa härkäpastrasmia erilaisin liikkein.

J. J. de Nier Food Experience tarjoaa avoimia burgereita. Toisessa on boervorsia, toisessa on kikhernettä. Mukana tulee ras-el-hanoutilla maustettuja neitsytperunoita.

 

Tämön vuoden piha-annokset esiteltiin keskiviikkona.

koulun piha

(Kuva: Markku Haapio)

IMG_5347

SOHOn torvet on jo kolmatta kertaa NPF:n ”house bandina”.(Kuva: Markku Haapio)

 

Talkoolaisia tiskisouvissa.